Nieuws

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Beste OldtimervriendenAls bestuur zijn we gelukkig dat 2022 een min of meer normaal werkingsjaar kon zijn. Bedankt aan allen die deelnamen aan onze activiteiten, en aan alle organisatoren van deze activiteiten.


- December nadert, dus tijd om het lidgeld voor volgend jaar op te vragen. Gelieve voor 15 december uw lidgeld te betalen: we houden het dit jaar, zolas omzeggens de laatste 20 jaar op:          50 Euro, maar zijn er ons wel van bewust dat door de inflatie en toenemende kosten we dit volgend jaar moeten optrekken. Indien U na 15 december betaalt, komt er zoals gebruikelijk, en voorzien in de statuten een boete van 15 €uro bij.


- Velen hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een warme fleece (goed voor de energiecrisis) met LOV logo te bestellen. Deze komen eerstdaags binnen, en kunnen dan uitgedeeld worden. Voor diegenen die een fleece gereserveerd hebben: Gelieve alvast 25 €uro over te schrijven op de LOV rekening. De club sponsort een deel van de kostprijs van deze fleece. gelieve de overschrijving van lidgeld en fleece , enz niet samen te voegen , maar in aparte overschrijvingen te doen met duidelijke vermelding van het onderwerp van betaling, anders wordt het een onmogelijk puzzelwerk.


En we zijn aan het nieuwe werkjaar 2023 begonnen.(zie kader)


-Vooreerst is er het Nieuwjaarsdiner: op 28 januari om 19h00 in het vertrouwde Bertembos. We voorzien een uitgebreide receptie zodat iedereen zijn babbel kan doen vooraleer we aan tafel gaan met een warm voorgerecht van vis, parelhoen als hoofdgerecht, en een dessertbuffet, natuurlijk allemaal feestelijk ingekleed. Dranken zijn inbegrepen tot na de koffie. De muziek voor entertainment is reeds gereserveerd. Inschrijven door betaling van 80 €uro per persoon , ten laatste op 14 januari 2023. (U kan het menu terugvinden op de website. )


Zoals U ziet , zijn de meeste ritten nog zonder bevestigde organisator. Er zullen natuurlijk wel onze traditionele vrijwilligers zijn, maar we wensen eerst met hen af te stemmen. Voor een aantal ritten zijn er zeker nog vrijwillgers gezocht. En men mag steeds met een voorstel komen voor nog extra ritten.

Zoals U misschien wel weet kan (moet niet) men voor de organisatie een onkostennota indienen, om de voorbereidigs km's te vergoeden. Nieuw vanaf nu is dat voor eendaagse ritten de organisatie (2 personen) vrijgesteld is van inschrijvingsgeld.


-De organisatie van de driedaagse in juni is reeds ver gevorderd: het volledige hotel is gereserveerd, de ritten in de Vlaamse Ardennen en de bezoeken liggen min of meer vast: Er zijn een aantal 'speciallekes' en er werd speciaal aan de interesse van de dames gedacht. We mikken op een totale kost van 400€ per persoon. Zoals gebruikelijk steekt de clubkas wat toe. Hopelijk is de inflatie niet te ernstig zo dat we dicht bij dit budget van 400€uro kunnen blijven.

Inschrijven kan door 100 €uro per persoonals voorschot over te schrijven op de rekening van LOV met vermelding driedaagse juni 2023 en dit voor 15 december . (Hou er rekening mee dat het hotel geen speciale dieetwensen kan invullen, en ook geen korting toestaat indien men voor bepaalde maaltijden zou passen). Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 24 kamers van 2 personen.


Tot slot: algemene statutaire vergadering van februari/maart.


Zoals in de statuten voorzien moeten we in februari een algemene vergadering houden met als agendapunten de financiele situatie van de club, de vooruitzichten voor het komende jaar , de samenstelling van het bestuur en eventuele speciale vragen van leden. Gelieve deze mail te beschouwen als een aangetekende zending om U formeel uit te nodigen op de algemene vergadering van dinsdag 14 februari 2023. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er geen 2/3 van de leden opdagen, en wordt de vergadering verplaatst naar dinsdag 14 maart.


Ikzelf ben ondertussen als voorzitter sinds begin 2019 bezig. Normaal gezien stelt een voorzitter zijn mandaat na drie jaar ter beschikking (met corona hebben we een aantal jaren moeten passen en is dit er niet van gekomen. ) . Ik wens dit nu formeel te doen, maar ben herverkiesbaar voor max twee jaar nog. Bovendien zoeken we naar verjonging in de ploeg, en moeten we de taken herverdelen.  Daarom een oproep voor kandidaat bestuursleden, om zich bij één van de bestuursleden te melden. De huidige leden van het bestuur hebben besloten hun mandaat ter beschikking te stellen, zodat de algemene vergadering uit de aftredende herverkiesbare leden en de nieuwe kandidaten een ploeg van 8 bestuursleden kan kiezen.Sorry voor deze lange mail met een hele boteham voor 2023...

Stel aub niet te veel uit, en begin alvast met Uw lidgeld te betalen..


Groeten,

Namens het bestuur,


Staf


LOV

Rek nr. BE06-2300-2409-5022

LOV beleef je niet alleen

wat een toffe club!   


Vergadering op de tweede dinsdag van de maand in Café De Curve, in Kessel-Lo, Becker Remy plein...


"Alle" communicatie gebeurt via deze website die als clubblad dient, en wordt tevens herhaald op de ledenvergadering.


Ledenlijst 2022


We zijn met meer dan "veel" enthousiaste leden. Hier is de 2022 ledenlijst  (paswoord nodig)  :-)


huishuidelijke reglement


Kan je hier downloaden (paswoord nodig )                   Statuten


hier te downloaden(paswoord nodig)


                deelnemerlijst

  intevullen bij vertrek

de oude doos

onderwerpen voor de clubavondNovember: Van Sarolea tot Trevor


December:?


Januari:?


Februari: Algemene vergadering


Maart:?

kalender 2022

uitgesteld tot nader order

nieuwjaars receptie

13 maart

Winterwandeling

nieuwe datum
3 april

Opwarmrit

Voorzitter Staf & Didier

32 auto's/64 pers

filmpje
15 mei

klei & bakstenenrit

Luc DE WIT


20 auto's/39 pers

filmpje
22 mei

BBQ

27 pers
12 tot 15 juni

4 daagse RIT

61 pers/ 30 auto's

filmpje
26 juni

Jakke's RIT

Jakke,Dominique,

Frits &Didier


41pers/20 auto's

filmpje28 aug

VRIENDENRIT

Inge & Peter

72pers/ 37 auto's

filmpje
2 tot 4 sep

3 Daagse

Frits & Dominique

40pers/ 20 auto's

Dag 1: filmpje

Dag 2: filmpje

Dag 3: filmpje

28 okt 

Nachtrit

Dirk & Geert, Jakke

filmpje


kalender 2023

28 Januari

nieuwjaars receptie

5 februari


Winterwandeling 

Jan &Mic
2 april

Opwarmrit

????????
14 mei

rit

????????
2-3-4 juni

Driedaagse: Vlaamse Ardennen

Lena, Rita, Jan en Mic
25 juni

Jakke's RIT

Jakke27 aug

VRIENDENRIT

????????
1-2-3 sep

3 Daagse

Dominique& Frits
27 okt 

Nachtrit

Dirk & Geert, Jakke

wat U hebt Gemist!


kalender 2021

ondervoorbehoud
16 MEI

Opwarmrit

cancelled
6 tot 9 juni

4 Daagse

cancelled
20 juni

RIT

65 per/35 auto's

filmpje
18 juli

MIA-RIT

Monique, Inge en Anja

filmpje29 aug

VRIENDENRIT

Hubert & Hans

76 pers/40 auto's

filmpje
3 tot 5 sep

3 Daagse

Hans, Hubert, Frits en Dominique

filmpje: dag1

filmpje: dag 2

filmpje: dag 3
29 okt 

Nachtrit

Dirk & Geert

filmje