Weg van Brabant

Weg van BRABANT

 


Organisatie door Harm, Tatiane & Julie


Aangezien wij allen weg zijn van Brabant, maakt het dat de meesten onder jullie vele wegen van Brabant reeds kennen.  Of durven we te zeggen: de meesten kennen vele mooie,  afgelegen, verscholen wegen van Brabant.


Echter: hoe goed kennen jullie de provincie Antwerpen?  Kennen jullie die ook al als jullie binnenzak?


Daarom hadden we het idee om jullie met deze regio kennis te laten maken. We zochten met z’n drieën, ja Julie ging elke keer trouw mee en had ook haar inbreng, naar een nieuwe route. Dus indien jullie deze regio kennen, dan willen we jullie graag toch even testen. Indien niet : er valt veel moois te bekijken.


De “Weg van Brabant” rit is op zondag 30 augustus.


 


’s Ochtends worden jullie in Zemst ontvangen en krijgen jullie een nummerplaat die grotendeels door Julie ontworpen is (haar beloning voor de vele uren in de auto!).  Van hieruit vertrekken we en gaat de rit naar de streek van Bornem - Temse, om terug te keren naar de kanten van Noord-Mechelen. 


We lunchen op een locatie waar wij vrijwel zeker van zijn dat er nog  geen LOV-er is geweest.


Na de lunch gaat de rit gemoedelijk verder via de brede omstreken van Mechelen. We stoppen even in Mechelen voor een interessant, drinkbaar bezoek. Hierna trekken we rustig Brabant weer in om te eindigen aan een fijne brasserie voor een laatste drink.


Dagprogramma:


Ontvangst met koffie en 2 koeken tussen 8.30 en 9.00 uur: Bergstraat 32, 1982 Zemst

Vertrek:  9.00 uur

Middaglunch: pannenkoek half en half: de ene helft is bedekt met spek en kaas, de andere helft met appel en rozijnen + 2 gewone dranken.  Een vegetarische uitsmijter kan geregeld worden op aanvraag via mail naar Tatiane.

Bezoek om 15.00 uur

Afsluitingsdrink in Kampenhout voorzien om 17.00 uur


Praktisch:


-De inschrijving  van € 30,00 p.p. gebeurt uitsluitend via de LOV-rekening

-Uiterste inschrijvingsdatum: 15 augustus 2015

rekeningnummer LOV : BE06 2300 2409 5022 


Hou alvast de datum vrij en we zien jullie allen graag die dag!


Harm, Tatiane & JuliePS: Als er (vegetarische) vragen zijn: één femail adres; tatiane_muys @ msn  . com   (adres zelf volledig aan elkaar plakken aub)